Hej alla föräldrar!

God fortsättning på det nya året!

Vi har haft en mycket bra start tillsammans denna vecka. Barnen har arbetet koncentrerat och det har vari bra arbetsro. Härligt!

Idag har barnen fått med sig hem sin kunskapskontroll som de gjorde strax innan jullovet. För att uppnå målen på just den kontrollen ska de ha minst 14 poäng samt poäng inom samtliga bedömda förmågor. Om man vid detta tillfälle inte uppnår målen så kommer det kommer nya möjligheter längre fram, men jag kommer att följa upp de barnen tätare framöver. Jag vill ha tillbaka kunskapskontrollerna till skolan.

I svenska så jobbar vi med att läsa klart vår bok Vittnet. Nästa vecka kommer vi att avsluta den boken samt jobba vidare med återberättande texter. I NO ska vi lära oss om naturen på vintern.

Schema

Som ni redan fått på mail så har vi nytt schema med den stora ändringen att vi har annan sluttid tisdag-torsdag. Schemat har barnen fått hem, ni har fått det på mail och det kommer även läggas här på hemsidan.

Bad

På tisdag 16/1 är det dags för simning för killarna. Vi samlas 8.00 framför skolan. Vi är tillbaka lagom till lunch, men vi kommer att gå tillbaka till skolan så en frukt att äta innan promenaden tillbaka kan vara bra. Vi behöver veta senast måndag eftermiddag ifall någon hellre vill möta oss vid badhuset. Då är det 8.45 som gäller vid badhusets entré. Vanlig skoldag för flickorna så de behöver ha med sig idrottskläder.

Läxor:

Vi startar upp med läxor nästa vecka, men då vi inte har tillgång till biblioteket(pga byte av låneystem lånesystembyte) så väntar vi med läsläxa.

Trevlig helg!

/Anna


Prenumerera på nya blogginlägg