Hej alla föräldrar!

 

Nu har en vecka av terminen gått och vi har haft en riktigt bra vecka tillsammans. Vi har smugit igång lite smått med en del lektioner i svenska, men annars har vi inte följt schemat. Idag har vi haft en aktivitetsdag på förmiddagen och vädret gjorde att vi höll oss inomhus. Barnen var indelade i grupper från hela 4-6 och vid utvärderingen var i stort sett alla elever nöjda med dagen. Kul J

 

Nästa vecka börjar schemat att gälla och för klass Gd13A(4A) är det idrott på tisdagar och torsdagar. Det är idrott utomhus som gäller så anpassa kläder efter det.

 

Jag är iväg på utbildning på tisdag och onsdag och då kommer det en vikarie till klassen. Behöver ni komma i kontakt med skolan dessa två dagar är det Josephine ni i första hand kan vända er till josephine.sjoholm@norrtalje.se. Telefonnumret till vårt arbetsrum är 0176-71083.

 

Vid sjukdom är det väldigt viktigt att ni sjukanmäler ert barn före klockan 08.00 på nummer 0176-71083.

 

De barn som behöver någon form av specialkost behöver lämna in ett kostintyg, det gäller även för de barn som tidigare lämnat in ett intyg. Anledningen till att nya intyg behöver lämnas in är för att de bytt system när det gäller specialkost.

 

Jag vill påminna att vi ändrat tid för föräldramöte. Nu är det 5/9 kl. 18.00 som gäller.

 

Jag önskar er alla en trevlig helg!


Prenumerera på nya blogginlägg